Se flikar för mer information!

Medlemskap
Blankett för ansökan och uppgifter om medlemskap finns på kansliet och här på hemsidan. Ansökan gör du enklast i formuläret under fliken Bli medlem alternativt lämnas/skickas till kansliet som sedan skickar en faktura på aktuella avgifter, som bekräftelse på att du blivit antagen. När fakturan är betald har du spelrätt på banan enligt det som gäller för sökt medlemsform.

Spelrättsbevis
För fullvärdigtmedlemskap i klubben krävs en spelrätt, spelrätter köps och säljs här på sidan via fliken spelrätter. Klubben säljer även spelrätter vid behov, kontakta för att köpa direkt via klubben.

Tidningar
Aktiva medlemmar erhåller Svensk Golf, ett ex per familj.

Försäkring
Golfklubben är endast försäkrad för eventuella olycksfall på banan. Medlemmars personliga tillhörigheter omfattas därför inte. Skaffa dig därför en egen golfförsäkring.

Personuppgiftslagen
Uppgifter om medlemskap i Fagersta GK behandlas för att administrera medlemskapet och tävlingar.

Fagersta GK använder sig av Internet som hjälpmedel och anslagstavla. Start- och resultatlistor publiceras därför öppet på Internet samt på klubbens egna anslagstavlor. Medlem i klubben godkänner att hans/hennes namn och klubbtillhörighet publiceras på Internet i start- respektive resultatlistor genom klubben eller av dennes utsedda försorg.

Medlem som inte vill få sina personuppgifter publicerade på Internet ska meddela detta skriftligt till klubben eller själv gå in och markera det under fliken ”Min golf” via Golf.se. Kontakta klubben om du har några frågor i ämnet.

Uppdaterad: 25 MAR 2018 18:11